keyboard_arrow_right
Swingers klubb oslo

Thaimassage västerort afrikansk massage

thaimassage västerort afrikansk massage

28 jun Jaha, då har man varit på ett nytt ställe i västerort. Kåt som fan ringde jag på dörren och en sjukt ung tjej öppnar (typ 18) och jag blir lite exalterad. Nu visade det sig att det inte var hon som skulle "massera". En lite överviktig kvinna i 40 års åldern dyker upp i rummet när jag tagit av mig. Bra massage som. 17 nov Beskrivning. Tonn Kun är en helt ny och fräsch salong nära Abrahamsbergs tunnelbanestation. Vi har 4 mycket fräscha privata behandlingsrum. Vi tar bort all din värk och alla dina spänningar. Välj om du vill ha thaimassage (hård tryck och manipulerande massage) eller bara avslappnande oljemassage. 10 okt Ursprungligen postat av flashyourightback. Inga heta virila gubbs här som drömmer att göra en "Pretty Woman" med en snygg ung Thailändska? Jag menar att ni träffar henne på en svensk Thaimassage salong och helt enkelt kärar ner er så ni gifter er till slut? Måste väl vara någon som gjort det eller?.

Thaimassage västerort afrikansk massage - seems

Hon jobbar med handen men det går inte för mig. Trevlig och kunnig personal. Beskrivning Tonn Kun är en helt ny och fräsch salong nära Abrahamsbergs tunnelbanestation.

Videos

Relaxing Spa Music, Music for Stress Relief, Relaxing Music, Meditation Music, Soft Music, ☯622 17 nov Beskrivning. Tonn Kun är en helt ny och fräsch salong nära Abrahamsbergs tunnelbanestation. Vi har 4 mycket fräscha privata behandlingsrum. Vi tar bort all din värk och alla dina spänningar. Välj om du vill ha thaimassage (hård tryck och manipulerande massage) eller bara avslappnande oljemassage. 4 maj Stockholm, Västerort går in på drop in på ett ställe där. FS är garanterat. Kvinnan som öppnar dörren är ganska söt. Men inte den som jag söker sen förra besöket. Min önskemål. Av kvinna sitter på soffan och ser mig knappt när jag pekar på. Henne och säger har du tid för mig nu.. Jag menar om jag skall. Denna webbplats har som enda syfte att främja thaimassage i Sverige. Ny salong Pathumma Thaimassage i Bromma under Stockholm > Västerort. Kaiteki - Asian massage. S:t Eriksgatan 85 Stockholm Thaimassage (60min): Oljemassage ( 60min): Dusch Rum med Dörr. S:t Eriksgatan 85 Stockholm Thaimassage (60min ). thaimassage västerort afrikansk massage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *